វិស័យទេសចរណ៍និងបដិសណ្ឋារកិច្ចត្រូវបានរដ្ឋាភិបាលចាត់ទុកជាវិស័យអាទិភាពដើរតួជា “មាសបៃតង” រួមចំ៉ណែកដល់ការអភិឌ្ឍនសេដ្ឋកិច្ច សង្គមតាមរយៈការបង្កើតនិងបង្កើនឱកាសការងារ បង្កើនប្រាក់ចំណូលជូនប្រជាពលរដ្ឋដោយផ្ទាល់និងប្រយោល ដែលជម្រុញការនាំចេញនៅនឹងកន្លែង។ ក្នុងនោះយើងខ្ញុំបាននឹងកំពុងយកចិត្តទុកដាក់ខ្ពស់ក្នុងការលើកកម្ពស់គុណភាពសេវាកម្មទេសចរណ៍ តាមរយៈជម្រុញនិងបណ្តុះបណ្តាលជំនាញថ្មីបន្ថែមដល់អ្នកបម្រើការងារក្នុងវិស័យទេសចរណ៍ដែលជាតម្រូវការទីផ្សារទេសចរណ៍ទាំងបរិមាណនិងគុណភាព។
តាមរយៈនេះ ខ្ញុំបាទសូមលើកទឹកចិត្តដល់សិស្សនិស្សិតនិងសាធារណជនទាំងអស់ចាប់អារម្មណ៍និងឆ្លៀតឱកាសចូលរួមសិក្សាលើមុខជំនាញទេសចរណ៍និងបដិសណ្ឋារកិច្ច ព្រមទាំងជំនាញសិល្បៈនៃការចម្អិនម្ហូបអារហារដែលជាផ្នែកមួយនៃ Food & Beverage ដើម្បីបង្កើនកម្រិតជីវភាពរស់នៅនិងពង្រីកសេវាទេសចរណ៍នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាឱ្យកាន់តែប្រសើរឡើង ។
អត្ថប្រយោជន៍
- សិក្សាជាមួយសាស្ត្រាចារ្យដែលបញ្ចប់ការសិក្សាពីបរទេសនិងមានបទពិសោធន៍ជាច្រើនឆ្នាំនៅក្នុងក្រុមហ៊ុនទេសចរណ៍ មគ្គុទេសក៏ទេសចរណ៍ សណ្ឋារគារ និងភោជនីយដ្ឋាន ។
- សិក្សាផ្តោតលើទ្រឹស្តី ៣០% និងអនុវត្តជាក់ស្តែង ៧០% ។
- បន្ទប់ទ្រឹស្តីនិងអនុវត្តបំពាក់ដោយឧបករណ៍សម្ភារទំនើប ។
- កម្មវិធីសិក្សាស្របតាមតម្រូវការទីផ្សារការងារជាតិនិងអន្តរជាតិ។
- អំឡុងពេលសិក្សា និស្សិតនឹងមានកន្លែងចុះកម្មសិក្សាការងារនៅតាមសណ្ឋារគារ ភោជនីយដ្ឋាន និងក្រុមហ៊ុនទេសចរណ៍ល្បី។
- និស្សិតនឹងធ្វើដំណើរទស្សនកិច្ចសិក្សា ២ដងក្នុង១សប្តាហ៍។
- បន្ទាប់ពីបញ្ចប់ការសិក្សា និស្សិតមានឱកាសទទួលបានការងារធ្វើដោយទទួលបានប្រាក់បៀវត្សរ៍សមរម្យតាមរយៈមហាវិទ្យាល័យផ្ទាល់។
- និស្សិតអាចស្នាក់នៅអន្តេវាសិកដ្ឋានរបស់វិទ្យាស្ថាន ដោយបង់ថ្លៃស្នាក់នៅក្នុងតម្លៃពិសេសបំផុត។
- វិទ្យាស្ថានមានរថយន្តសម្រាប់ដឹកជញ្ជូនសិស្ស-និស្សិត។